ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022-23

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Η έναρξη των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:15π.μ., επομένως, οι μαθητές/ριες πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο από τις 08:00 π.μ. έως τις 08:15 π.μ.

Με βάση την εγκύκλιο (108730/ΓΔ4/08-09-2022) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο: «Οδηγίες για την έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης» η χρήση προστατευτικής μάσκας (απλής χειρουργικής ή υφασμάτινης με κατάλληλες προδιαγραφές) είναι προαιρετική για τους/τις μαθητές/τριες σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων.

Οι μαθητές θα μπούν στα τμήματά τους, σε κάποια τμήματα θα ξεκινήσει το μοίρασμα των βιβλίων αμέσως. Στη  συνέχεια θα ακολουθήσει ο αγιασμός που θα γίνει στις 10:00 π.μ. και όσα τμήματα έχουν ολοκληρώσει την παραλαβή των βιβλίων θα αποχωρήσουν ενώ στα υπόλοιπα τμήματα θα συνεχιστεί η διανομή των βιβλίων. 

Στους μαθητές θα δοθεί πρόγραμμα της επόμενης μέρας καθώς και: 

1) μια «Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμονίας και Στοιχείων Επικοινωνίας Κηδεμόνων» η οποία πρέπει να συμπληρωθεί από τους γονείς -  κηδεμόνες και να επιστραφεί μέσα στην εβδομάδα στο σχολείο. Λεπτομερείς οδηγίες θα λαμβάνετε στο εξής στο email που θα δηλώσετε στην προαναφερόμενη Υπεύθυνη Δήλωση. Για όποια απορία ή/και διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του σχολείου.

2) «Εντυπο γονικής συγκατάθεσης για ανάρτηση φωτο ή βίντεο στη σχολική ιστοσελίδα » 

Ευχόμαστε ολόψυχα μια καλή σχολική χρονιά με υγεία !!

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες