Οι μάσκες που χαμογελούν!

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο της αποστολής της και με αποκλειστικό γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, δίνει στη δημοσιότητα ένα ενημερωτικό τηλεοπτικό μήνυμα, με θέμα την προώθηση της χρήσης μάσκας από τα παιδιά.

Το μήνυμα «01 ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ» διάρκειας 40 δευτερολέπτων αποσκοπεί στην εξοικείωση των παιδιών αλλά και των ενηλίκων, με τη χρήση της μάσκας για λόγους αποφυγής διασποράςτου νέου κορωνοιού Covid-19

Μήνυμα προς τους μαθητές - τριες

Αγαπητά μας παιδιά,

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Γυμνάσιό μας ανοίγει και πάλι για να μας υποδεχτεί όλους και μαζί να ξεκινήσουμε το ταξίδι της γνώσης.

Περάσαμε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες, αλλά τώρα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι αφού ξέρουμε τι συμβαίνει και πώς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Ο Δαρβίνος προέβλεψε ότι τα όντα που θα επιβιώσουν δεν είναι ούτε τα πιο μεγάλα, ούτε τα πιο δυνατά αλλά μόνον εκείνα που έχουν ικανότητα προσαρμογής. Έτσι κι εμείς θα προσαρμοστούμε στις ανάγκες της εποχής και δεν θα χάσουμε τίποτα από τη ζωτικότητα, τη χαρά και τη δύναμή μας.

Η εκπαιδευτική διαδικασία θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο. Οι καθηγητές θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και είμαι βέβαιη ότι και εσείς αγαπητά μας παιδιά θα δώσετε την προσοχή, την προσπάθεια και το νεανικό σας ενθουσιασμό. Σας χαιρόμαστε και σας καμαρώνουμε. Όλοι μαζί θα κρατήσουμε το Γυμνάσιό μας ψηλά, καταξιωμένο από όλους.

Περιμένουμε να σας εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε από εσάς.

Μια χρονιά που υπόσχεται πολλά, αρχίζει για όλους.

Να τη χαρούμε με ασφάλεια και πίστη στο καλύτερο αύριο.

Η Διευθύντρια

Μαρία Τσιροπούλου

Ανακοίνωση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

 

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο το πρωί 8.15 π.μ.με τις μαθητικές τσάντες και φορώντας μάσκα. Θα γίνει κανονικά μάθημα μέχρι τις 13.00 μ.μ. οπότε και θα αποχωρήσουν οι μαθητές.

Ο Αγιασμός θα γίνει στις 12.00 και οι μαθητές θα πάρουν τα βιβλία τους και το πρόγραμμα της εβδομάδας.

                                                                                                       Από το Γραφείο

Προσκόμιση ΑΔΥΜ από την Α' γυμνασίου

ατομικο-δελτιο-41Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές που φοιτούν στην Α' τάξη το τρέχον σχολικό έτος θα πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από γιατρό το Ατομικό Δελτίο Υγείας. Το παρόν έγγραφο είναι απαραίτητο ωστε να συμμετέχουν οι μαθητές στο μάθημα της Γυμναστικής. Κατεβάστε το έγγραφο εδώ

Καλή σχολική Χρονιά!!

καλη σχολική χρονιά

14 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα.

Πρόσθετες πληροφορίες