Λογοτεχνικός διαγωνισμός

Η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν τις μαθήτριες Ματσαγκούρα Έλλη και Καλλιωράκη Ιωάννα που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο σχολικό λογοτεχνικό διαγωνισμό του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης και διακρίθηκαν με βραβείο και έπαινο τιμώντας το Γυμνάσιο Αγ. Στεφάνου.

image

 

image 1

 

Μαραθώνιος Αθήνας 2021

Το γυμνάσιο Αγίου Στεφάνου συμμετείχε στον 38ο Μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 14 Νοεμβρίου στα πλαίσια του εθελοντισμού. Μια μικρή ομάδα μαθητών και μαθητριών με τους καθηγητές Αθ. Παπαχατζή, Σ. Σταυροπούλου και Κ. Λεοντάρη συμμετείχαν ως εθελοντές με απόλυτη συνέπεια, βιώνοντας τη χαρά της προσφοράς στις αξίες του Μαραθωνίου.

viber image 2021-11-14 16-36-56-352 censored

 

Ενισχυτική διδασκαλία 2021-2022

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες ότι στο ΦΕΚ 4710 Β΄/12-10-2021 δημοσιεύτηκε η με αρ. πρωτ. 126316/Δ2/6-10-2019 Υ.Α. με “Οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2021-2022” σύμφωνα με την οποία  για το σχολικό έτος 2021-2022 η Ενισχυτική Διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου περιλαμβάνει τα μαθήματα:

Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία,

Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία,

Μαθηματικά,

Φυσική,

Χημεία και

Αγγλικά

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη του προγράμματος και με βάση τις διατάξεις της ανωτέρω Υ.Α. παρακαλούμε όσους γονείς ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν την Αίτηση / Υπεύθυνη Δήλωση την οποία θα βρούνε στο κάτω μέρος, ώστε αφού γίνει καταγραφή, να γίνει και η σχετική εισήγηση από τον Σύλλογο των Διδασκόντων του Σχολείου.

ΦΕΚ Β 4710 - 2021 - Ενισχυτική Διδασκαλία στο πλαίσιο της Πράξης Ενισχυτική διδασκαλία στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση- σχολικό έτος 2021-2022.pdf

Υπόδειγμα αίτησης δήλωσης μαθημάτων 2021-22.doc

Ανακοίνωση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Σας καλωσορίζουμε στο Γυμνάσιο Αγίου Στεφάνου για τη νέα σχολική χρονιά 2021-22.

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 8.30 π.μ.

Οι μαθητές θα προσέρχονται στο χώρο του σχολείου φορώντας μάσκα και στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης του τελευταίου εξαμήνου ή εκτυπωμένη (ακόμα και αντιγραμμένη) τη δήλωση του αυτοδιαγνωστικού τεστ (selftest) από την ιστοσελίδα gov.gr

Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τη σχολική τους τσάντα γιατί θα ταχτοποιηθούν σε τμήματα, θα πάρουν τα βιβλία τους και το πρόγραμμα της εβδομάδας .

Ο καθιερωμένος Αγιασμός θα γίνει στις 10 π.μ. και θα συνεχιστεί η παραλαβή των βιβλίων.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα η νέα σχολική χρονιά να είναι με υγεία, χαρά και δημιουργικότητα.

Νέα Σχολική Χρονιά με υγεία και χαρά!

School-Blackboard-Picture-7

Πρόσθετες πληροφορίες